Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen oldalakat tudtok, ahol...

Milyen oldalakat tudtok, ahol nagy méretű mókuskereket lehet venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy nagyméretű mókuskereket ( 28 centi kb) . Tudnátok ilyen oldalt mondani, linkelni?
2010. márc. 6. 01:09
 1/10 anonim válasza:
0%
www.bigmokuskerek.com
2010. márc. 6. 01:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy rendes kérdést tettem fel, és kicsit kezd elegem lenni abból ,hogy mindig van valaki aki ilyen paraszt módjára viselkedik, bárkivel.
2010. márc. 6. 01:21
 3/10 anonim válasza:
20%
Éjjel 1 óra után feltettél egy olyan kérdést hogy hol lehet nagyméretű mókuskereket venni. Őszintén, mit vártál? Majd beír a sok állatbarát? Éjjeli baglyok? :)
2010. márc. 6. 01:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

En a freshnapfban vettem, szerintem a miénk is 28-as mert elötte 21-es volt és azt kinötték a deguk, ebben tudnak ketten menni, söt néha 3-an is, és még azátfordalás is megy nekik.

Nem egy nagy minöség, de én csak ott kaptam.

2010. márc. 6. 06:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Én intersparban láttam kb. akkorát fémből. Ezek nem olyan nagy összegek. Pár száz forintos tétel. Szerintem jobban jársz ha nem rendeled, mert a postaköltség többe kerül.
2010. márc. 6. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:

ATLANTISZ DÍSZÁLLAT 1067Budapest, Eötvös u. 28. Tel.: 06-70-701-7550

itt 2500Ft-ért vetem (ha jól elmékszem) csincsillának egy nagy mókuskereket fémből

(jobb ha felhívod őket, mert nem mindig van, de tudnak hozni másnapra ha kell)

Azonkívül lehet kapni a westendben is

(WESTEND CITY CENTER 1062 Budapest, Váci út 1-3.)

A lefölső emeleten a zuhatag mellett van a díszállat kereskedés, csak ott sokkal drágább, ott olyan 5ezer Ft körül van

2010. márc. 6. 08:32
 7/10 anonim válasza:

A Fressnapf a legjobb!

Ott tudnak rendelni is neked ha nincs. És kérd meg őket hogy mutassanak neked katalógust hogy milyenek vannak (pl. Karrli, Trixi). Aztán akkor kiválaszthatsz olyant amilyent csak akarsz

2010. márc. 6. 09:16
 8/10 anonim válasza:
Ja és fát, vagy műanyagot vegyél, mert a fém az nyikorog egy idő után.
2010. márc. 6. 09:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 6. 10:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Hja a fém az nálam is nyikorog, ezért bekentük gépzsírral, kicsit jobb lett :)

Nekem csincsillám van az minden fát és műanyagot szétrág 1 nap alatt ezért neki csak a fém jöhetett szóba :)

2010. márc. 7. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!