Valaki nem tud válalni Budapestről Barcsig egy szállítást?
Figyelt kérdés
Lenne kettő tengerimalac amit el kellene hozni Budapestről Barcsra!
Ha valaki tudna ebben segíten azt nagyon meg köszönném :)
2015. júl. 22. 00:53
11/16 anonim válasza:
Magyar Tengerimalacvédő Egyesülettel próbálkoztál már? Nem csak Pesten vannak örökbefogadható malacaik, és nagy eséllyel tudnak velük némi felszerelést is adni.
Vagy ha mindenáron a pesti malacokat szeretnéd, akkor próbáld meggyőzni a mostani gazdájukat, hogy várjon a következő hidegfrontig a szállítással. Ahogy nézem, hétvégén már itt lesz.
12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem már a Tengerimalac egyesülettel ami Budapesten van de arról nem volt szó még! De mondtam nekik is hogy el e tudják hozni a malckákat (3évesek a malacok) azt mondták ha mi felénk jár valaki az egyesülettől akkor el tudják hozni! Erre én ezt hondoltam : kössz szépen, akkor mégis meddig kellene várnom?, éveket?
2015. júl. 22. 22:12
13/16 anonim válasza:
Na de azt mondtad-e, hogy fizetnéd a benzinpénzt? Akkor nem valószínű, hogy éveket kellene várnod...
14/16 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy ingyen el hozzák 😀
de ha azt mondanám hogy fizetem a benzinpénzt akkor el hozznák 😂
2015. júl. 22. 23:16
15/16 anonim válasza:
Amúgy szerintem a benzinpénz többe kerülne Bp-Barcs retúrban, mint egy pécsi vagy kaposvári tenyésztőtől malacot venni + netről használt kellékeket vásárolni, de te tudod.
16/16 A kérdező kommentje:
Kb a kezdő összeg 30ezer lenne! Ha én vennék ketrecet, malacot és kellékeket! Jelenleg nekem ez sok!
2015. júl. 23. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!