Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Valaki nem tud válalni Budapes...

Valaki nem tud válalni Budapestről Barcsig egy szállítást?

Figyelt kérdés

Lenne kettő tengerimalac amit el kellene hozni Budapestről Barcsra!

Ha valaki tudna ebben segíten azt nagyon meg köszönném :)

2015. júl. 22. 00:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Magyar Tengerimalacvédő Egyesülettel próbálkoztál már? Nem csak Pesten vannak örökbefogadható malacaik, és nagy eséllyel tudnak velük némi felszerelést is adni.

Vagy ha mindenáron a pesti malacokat szeretnéd, akkor próbáld meggyőzni a mostani gazdájukat, hogy várjon a következő hidegfrontig a szállítással. Ahogy nézem, hétvégén már itt lesz.

2015. júl. 22. 21:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem már a Tengerimalac egyesülettel ami Budapesten van de arról nem volt szó még! De mondtam nekik is hogy el e tudják hozni a malckákat (3évesek a malacok) azt mondták ha mi felénk jár valaki az egyesülettől akkor el tudják hozni! Erre én ezt hondoltam : kössz szépen, akkor mégis meddig kellene várnom?, éveket?
2015. júl. 22. 22:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Na de azt mondtad-e, hogy fizetnéd a benzinpénzt? Akkor nem valószínű, hogy éveket kellene várnod...
2015. júl. 22. 22:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Azt mondták hogy ingyen el hozzák 😀

de ha azt mondanám hogy fizetem a benzinpénzt akkor el hozznák 😂

2015. júl. 22. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a benzinpénz többe kerülne Bp-Barcs retúrban, mint egy pécsi vagy kaposvári tenyésztőtől malacot venni + netről használt kellékeket vásárolni, de te tudod.
2015. júl. 23. 23:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Kb a kezdő összeg 30ezer lenne! Ha én vennék ketrecet, malacot és kellékeket! Jelenleg nekem ez sok!
2015. júl. 23. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!