Mi lehet a baja a nyuszimnak?
Figyelt kérdés
Már régebben is észrevettem, hogy az egyik lábával (hátsó bal) van valami. Akkor nem vettem komolyan, azt hittem, hogy csak sántít. Ma jobban szemügyre vettem és azt vettem észre, hogy az egyik lába gyengébb, vagy nem is tudom. Ha gyorsabban akar futni, akkor elborul és egy kicsit ferdébben megy. Mit tegyek? Gyógyítható? Egyáltalán mi ez? :(
Egy Német-Magyar óriás keverék nyusziról van szó. Több mint fél éves, bak.
A segítséget köszönöm. :)
2010. márc. 5. 17:22
1/4 anonim válasza:
hát így nem igazán lehet megállapítani a problémát de van néhány tippem.
Medencetörés,lábtörés,ínszakadás,ficam,fertőzés,rossz vérellátás.a lényeg vidd el az orvoshoz de sűrgősen
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést egy állatorvosnak kell feltened.Látatlanban felelötlenség bármilyen diagnozist felállitanunk,föleg annak ismeretében hogy joszándékü de laikus emberek vagyunk.Bocsánat hogy többes számot használtam.
3/4 A kérdező kommentje:
Tavaly ősszel vettem észre először. Tudom, hogy már akkor állatorvoshoz kellett volna fordulnom, de mint fennt is írtam, azthittem, hogy csak sántít. :(
2010. márc. 6. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!