Szerintetek vemhes az aranyhörcsögöm? (Képek lent)
Pár napja vettem észre, hogy gömbölyödött a hasa. 12 napja vettem őt egy díszállatkereskedésben. Neve egyébként Cincogi és 2 hónapos. Voltak ott fiú hörcsögök is ahonnan vettük, lehet a tesói voltak, mert színben nagyon hasonlóak voltak.
Ha kezembe van akkor is érzem, hogy nagy a pocakja.
Ami furcsa volt, hogy sokáig aludt, ami nem megszokott egy fiatal hörcsögnél. Eszik rendesen, normálisan, pont amennyit szokott egy hörcsög. Nem agresszív, normálisan viselkedik.
Volt már vemhes aranyhörcsögöm és nála is magamtól észrevettem hogy babákat vár, fel is nevelte mindet és én is felneveltem mindet anyukájukkal együtt, mind a 9-et. :)
Küldöm a képeket, mit gondoltok? Remélem, nem valami baja van, reménykedem hogy babás, mert mára meg már még nagyobb lett a pocakja.
bocsi, de miért vetted meg ha láttad hogy a tesóival-fiúkkal van összezárva?
amint kicsit nőnek válaszd szét őketés vidd vissza a kicsiket a kereskedésbe. vagy tars meg nőstényt, de hímet eszedbe ne jusson
"reménykedem hogy babás"
jaja nincs is jobb egy beltenyészett alomnál
Köszönöm a válaszokat, megerősítést!
Arról nem kértem tanácsot, hogyan tartsam őt meg hogy mi lesz a kicsikkel, mert már volt ilyen esetem, mint írtam, nálam jó kezekben van minden hörcsög!
Ő a 29. hörcsögöm.
És örülök, ha babás, mert szeretek gondoskodni, figyelni rájuk. Soha nem tennék olyat, hogy eladjam őket vagy visszaadjam a kereskedésbe, mert tudom hogy nekem szánta a sors és mindegyiknek tudnám biztosítani a megfelelő körülményeket. Ugyanúgy teszek majd, mint Falatkával volt (mindegyik hörinek biztosítottam megfelelő méretű ketrecet, külön-külön) Mindegyik teljes életet élt, mindenük megvolt!
Még mindig jobb,mintha bottal agyonütné őket,nem 7-es?
Egyébként nagyon szép höri:)
És nekem is terhesnek tűnik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!