Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ciki, ha 15 évesen szeretnék...

Ciki, ha 15 évesen szeretnék kínai csíkos hörcsögöt?

Figyelt kérdés
Keresztapám szerint már nagy vagyok a hörikhez, mindig beleszól mindenbe. Nem tudom ugyan hol lehet kapni, ha valaki tudja esetleg, erre is válaszolhat. És bocsi az OFFért.

2015. júl. 4. 12:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? A nővérem 17 éves korában kapta meg az első kisállatját,ami egy aranyhörcsög volt.
2015. júl. 6. 08:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Oké oké... Nem ciki, értem. De konkrétan hol lehet kapni? Én a teki-lakról tudok, esetleg még vhol?
2015. júl. 6. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Kínai csíkost nehéz, dzsungáriait egyszerűbb.
2015. júl. 7. 13:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom, de szeretem a kínai csíkos höriket :(
2015. júl. 7. 14:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Gondolom, már beírtad a Google-ba, és már te is láttad ezeket, de azért belinkelem:

[link] (tőle nekem is van hörim - most nincs kínai csíkos alma, de tenyészállatai vannak, írnod kellene neki, össze tud-e ( akar-e rakni egy párt, ha igen, mikor)

[link] (elég komolytalannak tűnik a honlap alapján, de egy telefont esetleg megér)

2015. júl. 7. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
A Karfiolban valóban kínaik vannak, de ezutóbbi honlap dzsungik szaporításával foglalkozik, úgy, hogy még a faj nevét se tudja.
2015. júl. 7. 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:
A Kínai csíkosnak hosszabb farka van. Más a fejformája is, nincs belőle pearl(fehér) színváltozat, Magyarországon PLÁNE!
2015. júl. 7. 16:05
 18/18 A kérdező kommentje:
15-ös, igen a karfiolhamstert ismerem, és azt írta, h most nincs neki eladó. Utolsó, akkor te is tudod mi a különbség köztük :) nem sokan tudják sajnos. Esetleg kisállatkereskedések bp-n? I. Kerületben.
2015. júl. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!