Elmegyek nyaralni, mi legyen a hörcsöggel?
Hát nem tudom... Szerintem nem bírná ki. Neked kell tudnod, hogy kockáztatsz e! :/
Egyébként, esetleg az a legjobb megoldás, hogyha valamelyik kutyás/macskás baráthoz fiszed, szerintem megoldható, hogy ne báncsák.
Nekem kígyóim (1 szivárványos boa és 2 király piton) vannak, mindegyik már szökött, mert trehány vagyok, de a hugaim hörcsögeinek nem lett baja, mert el vannak zárva a másik szobába (igen Ők és nem a kígyók). Viszont nekem nem lesz ilyen problémám a hüllőimmel, ha nyaralni megyek :P
és ha van macskájuk? ketrece van a hörinek? ha terrárium akkor a tetejére csinálj sűrű szövésű hálóból, vagy fémből tetőt.
nekünk is van macskánk, de ha valaki rámbízná a hörijét addig nem engedném a macskát abba a szobába + a fedés miatt ha beszökne se támadna egyből rá
szombatig még van idő megkérni rá valakit
egy hétig max halat vagy ritkán evő hüllőt / kétéltűt hagynék magára, de inkább nem mennék kirándulni, mint hogy baja legyen. ráadásul lehet mohó lenne és első nap próbálna mindent felfalni
Szia!
Az a baj,hogy lehet,hogy te beraksz neki egy csomó dolgot,meg vizet,csak azzal az a baj,hogy egy hét alatt a paprika,alma,sajt meg rohad.Nincs nagynénéd(remélem jól írom)vagy unoka testvéred,akik be tudnák fogadni?Hogyha nem engedik ki a hörit,akkor nem hiszem,hogy megölik... :-\
Az én hörim is másfél éves,és 1 hétre mentünk Spanyolba,és ott van nagynénémnél :-)
Szóval nem tudom,de remélem tudtam segíteni ezzel a kis infóval :-)
szerintem jó megoldás, de kérdezd meg róla a szüleidet(ha jól értem még gyerek vagy)
és együtt kérjétek meg a szomszéd nénit, mutassátok meg neki, hogy mit hogy kell. az én macskáimat is a szomszéd etette amíg távol voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!