Mi a magyar megfelelője a teacup pignek?
Figyelt kérdés
Fordítsa nekem valaki magyarra a teacup piget! és ne szó szerint, ha lehet, csak szeretném tudni, hogy milyen szót használunk erre magyarul, mert elképzelésem sincs. Hát nem érdesek?2010. márc. 2. 22:00
1/9 anonim válasza:
szia!
megnéztem a képeket és tényleg nagyon édesek. =)
a teacup-ot szokták mondjuk yorkikra is írni,(teáscsésze)
és gondolom ezalatt a ,,tulajdonság" alatt a méretét értik.
hát szerintem nem sokat tudtam segiteni,de szivesen tettem.
puszi.
2/9 anonim válasza:
pont most néztem a How I met your mother-t és abban volt teacup pig :) nagyon aranyos volt. nem lehet hogy azért mondják rá , hogy teacup mert olyan pici?
3/9 anonim válasza:
Minimalac, én így hallottam, nem régi hóbort, pár éve tenyésztették ki szegénykéket.
"...Teacup pigs really are tea cup sized..."
A minimalacok valóban teáscsésze méretűek...
5/9 anonim válasza:
Junior Bacon Cheese Burger anyone?
6/9 anonim válasza:
Nem erre szokták mondani, hogy törpemalac meg minimalac? Minisertés, ez így viccesen hangzik.
7/9 A kérdező kommentje:
nekem kell egy ilyen állatka!! vagy egy francia bulldog. még soha nem volt háziállatom.
2010. ápr. 21. 23:04
8/9 anonim válasza:
ezek a malacok édesek, de sok a baj velük, nameg borsos az áruk... Inkább egy francia bulldog.
9/9 anonim válasza:
Igen ezek a mini malacok!:)
Én Amerikai Törpemalacról tudok!:D
Nagyon édesek de, én maradok a kutyusnál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!