Hörcsög vagy hullámos papagáj?
Hörcsög - szerény igényű állatka, de tanítani sok mindenre nem tudod és pár évig él csak.
Papagáj - tudod tanítani, tovább él, viszont hangos és szemetel.
Mivel a kisemlős kategóriába tetted, talán tudat alatt is a hörcsögre szavazol:)
Két teljesen különböző állatról van szó, ha nem tudod eldönteni, hogy melyiket érzed közelebb magadhoz, akkor egyik sem való neked (legalábbis most nem)
Mindkettőnek kb. 100*50-es alapterületű hely kell, csak a madárnak magasabb.
Papagájból kettő kell minimum, hörcsögből pedig csak egy (maximum). A papagáj többet szemetel, hajnalban / reggel a legaktívabb, de délutánig megy a csivitelés. A hörcsög elvileg éjszakai állat, ezért reggel és este a legjobb foglalkozni vele, de tud alkalmazkodni hozzád.
A madarat szerintem nehezebb kézhez szoktatni, de ez érzék kérdése is. A hörcsög egy simogatni való szőrmók:), de a papagáj is nagyon jópofa tud lenni.
Nekem mindkettő van, nagyon élvezem a hullámosaimat is, de mégis a hörcsög áll hozzám közelebb.
Mindkettő van nekem.
A hörcsögök állnak hozzám közelebb.
Lehet őket simogatni, hamar megszelídülnek, én vagyok nekik a társuk. Papagájt párban kell tartani.
Mindkettő jó valamiért. A papagáj azért mert adja a hangot a csendbe és szereti a zenét, viccesek.
Mindkettő azért jó mert sok színűek.
Hörcsögök is mind más és más egyéniség.
Mindegyik állat rengeteg szeretet ad. Hörcsög neked adja mivel egyedül kell tartani, papagáj meg inkább a társának adja a szeretetet.
Attól függ hogy milyen okos a papagáj ha tud beszélni és téged nem zavar ha rikácsol akkor azt válaszd (ha viszont beszél ne vegyél hozzá párt)
nekem volt egy hörim és nyáron tele lett a szőre bogarakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!