1 hím tengerimalac mellé még egy? Összeszoktatás?
Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos fiú malacom 5 hónapja van velem. Szeretnék neki egy társat hogy ne legyen magányos mikor nem vagyok itthon. Összeszoktatási tippek tanácsok? Milyen hím malacot vegyek mellé mármint idősebbet vagy fiatalabbat ha fiatalabbat akkor legyen már ivarérett stb?2015. jún. 25. 23:46
1/6 anonim válasza:
Túl a barátságon, vegyel inkabb neki nőstényt annak szerintem jobban örülne, ha nem homi a röfi
2/6 gyevickie válasza:
Nekem is 2 fiú van és nem "homik".
Mindenképpen fiatalabbat vegyél mellé, 1-2 hónapost.
A ketrecbe szükség lesz 2 házra, 2 tálra és a ketrec legyen legalább 100x50 centis.
A malacok először egy semleges helyen találkozzanak, ahol nincs ott egyiknek sem a szaga. Pl. padlón. Mielőtt a ketrecbe teszed őket, át kell mindent mosni ecettel, szintén a szagok miatt.
Remélem sikerül a társítás, mert nagyon aranyosak együtt.
Ezeken az oldalakon még nagyon sok hasznos dolgot olvashatsz az összeszoktatásról:
www.gemon.ro
www.tengerimalacok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért nem akarok lány tengeri malacot mert nem szeretnék folyamatos szaporulatokat..
2015. jún. 26. 08:21
5/6 gyevickie válasza:
Bizony a felesleges szaporulat nem kéne!
A tengerimalacok.hu oldalon örökbe fogadni is tudsz. Próbatársításra is van lehetőség. Érdemes velük felvenni a kapcsolatot!
6/6 anonim válasza:
Mindenképp pici fiú kell mellé, és ha lehet, a tenyésztőhöz vagy az örökbeadókhoz vidd el a malackádat, hogy megnézzétek, együtt hogy viselkednek. Ha nagyon nem illenek össze valamelyikkel, az ott helyben kiderül és akkor lehet mellé választani másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!