Ez normális a sünimen? (többi lent)
Van egy 9hetes kisfiú sünim.Tegnap amikor a kezemben volt észrevettem,hogy a fején középen egy tök arányos csíkban nincsen tüskéje.Nem nagy részen meg úgy nem feltűnő,mert két hete van nálam,de most vettem észre.Néztem,hogy nem e sebes vagy valami,de semmi furát nem vettem ott észre még az esetleg kihullott tüskék helyét sem.Most tűnt fel tegnap és kicsit aggódom,hogy ez normális-e.Süniknek nincs is ott tüskéje?Mert arra gondoltam,hogy azért nem lehet ott,mert amikor összegömbölyödik ott a fején a fülei mellet kibúbosodik?
Lehet,hogy ez így kicsit kusza amit írtam,de ha esetleg valaki tapasztalt már ilyet vagy ez normális akkor megköszönném a válaszát.
istenem 1# ha már hozzászólsz, először olvass utána/tájékozódj.lehet sünt tartani otthon, persze nem azt a fajtát ami a kertben rohangál
kérdező, lehet, hogy így született a süni, de azért figyeld a ketreckéjét hogy nem -e látod, hogy hullajtaná a tüskét, de mivel szabályos foltban nincsen, szerintem nem ez lesz a gond, hogy hullajtja
Ez teljesen természetes!! Nyugi az minden süninek ott van (az enyémnek is). Nem kell rajta aggódni! Egyépként a féregtelenítőt is oda kell cseppenteni mert ott nincs tüske.
Remélem tudtam segíteni!😊
Tenyésztőtől van?
Ha igen, előbb őt kérdezd meg ilyenkor, mert az ilyen okosok, mint az 1. válaszoló, csak tovább húzzák az aggodalmad... :)
igen tenyésztőtől van :)
Nagyon köszönöm a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!