Mi kell két tengeri malac tartásához?
tengerimalac
bocsi gyorsan gépeltem
Ketrec
itató
Evő tányér
Valami játék hogy ne nyüszögjön
forgács
szalma
vitamin télre
ha van kérdésed még akkor nyugotan mond:)
Nekem az a ketrec kicsinek tűnik, bár nem írtad a méreteit.
100*50 a minimum, de inkább nagyobb, ha van hely (és pénz).
Játéknak jó egy vízelvezető cső, amibe tudnak bújkálni, függőágy, textil bújó, szénagömb... ilyesmik.
Viszont a hörcsögöknek szánt futókerék kifejezetten káros nekik, mert tönkreteszi a gerincüket, úgyhogy azt semmiképp se tegyél be nekik.
Egyébként a [link] címen van egy csomó hasznos tanács.
Dicséretes, hogy sokat szeretnél foglalkozni a malackáddal, de hidd el, nem tudod azt nyújtani neki, amit egy fajtársa. (Persze attól még kell foglalkozni vele!)
Szóval igen, kell mellé társ. Az, hogy mások hogy tartják, ne befolyásoljon. Egy csomóan akváriumban tartják, 3 hetente takarítják és ki se veszik soha, akkor az is normális?
A ketrecnek még mindig nem írtad le a paramétereit, de igen, 1 malacnak is kicsinek tűnik, nemhogy kettőnek. 100*50 a minimum, ha bemész a Fressnapfba, van is ilyen méretű ketrecük, ott simán meg tudod venni. De lehet, hogy neten is árulnak olcsón, csak ott sokszor nyúlketrec címszó alatt van.
És a fressnapfba mennyibe kerül? Mert nagyon messze van tőlünk és csak úgy fölöslegesen nem mennék oda ha ott is ugyan annyiba kerül mint itt nálunk :) Egyébként ennek a ketrecnek a méretei amit belinkeltem 77*48*42
90*50-es nem elég két lánykának mert nem fér el sajnos nagyobb :( Egyébként köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!