4 hónapos lány patkánykám mellé még vehetek egy párhetes kislányt? Össze tudnám őket szoktatni?
Szia!
Próbálj inkább kicsit idősebbet venni. Valószínű, hogy az idősebbiknek nem fog tetszeni a "betolakodó" de sok türelemmel meg lehet oldani (nem egyből beteszed mellé, és hagyod, hanem naponta többször megszaglásztatod őket egymással, vagy két ketrecet egymás mellé teszel). Előbb utóbb megszokják egymást. DE mindig legyél a környéken, hogy ha baj van, szét tudd őket választani, mert egy 4hós jóval nagyobb és erősebb mint egy pár hetes, simán megölheti.
Nekem 2 kisfiúm van, tesók, nem agresszívak. Jobb lett volna neked is egy alomból választanod, de azért drukkolok neked :)
Gondolom, ha csak egyneműeket tartunk, nem lesznek annyira véres csaták, mert párzási időszakban nincs miért tépniük egymást, különben meg jól elvannak, ha összeszoknak. (Összebújva alszanak, nagyon édesek :))
Ha van még valamilyen kérdésed, szívesen segítek.
L,19 + 2 patkánybaba
Eddig mindig csak szóló patijaim voltak, és az összeset hirtelen felindulásból vettem, és mindig csak utolsó példány volt már, épp ezért is vettem meg őket :D
Hát sajnos egy kicsit mindenképp várnom kell amíg megjön a fizum és tudok egy hatalmas ketrecet venni...mert Merci most szabadon van a lakásban, nincs szívem bezárni, amíg pici volt velem aludt az ágyon aztán egy szép nap felfedezte a szobát és mára már ő uralja. De ketrecet mindenképp szeretnék, egy jóónagyot, és akkor abba először a picikét raknám, és néha összeereszteném, aztán meg mondjuk éjszakára beraknám mellé a Mercit...vagy amikor otthon vagyok, így látnám, hogy bírják egymást...Idősebbet meg nemhiszem, hogy találok, nagyon hamar elkapkodják őket :( Azért is gondoltam h picit veszek, hátha akkor "anyáskodna" fölötte...vagy neeem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!