Segítség! A ketrecem tetejére rámászott a hörcsögöm és leesett. Ugye nem lesz baja?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 20:14
2/13 A kérdező kommentje:
Koszi :D
2015. máj. 28. 20:18
3/13 anonim válasza:
Az enyém is mindig felmászik és leesik napjába 10x is, először én is aggódtam de nem lesz tőle semmi baja! :)
4/13 anonim válasza:
A mienk egyszer átrepült a másik szobába és nem lett semmi baja. :) Beleharapott a gyerek ujjába és ő kirántotta a hörcsöggel együtt. Így repült el. :D
5/13 A kérdező kommentje:
Sze
2015. máj. 28. 20:25
7/13 A kérdező kommentje:
Bocsi elnyomtam :DD szegény hörcsög:DD
2015. máj. 28. 20:26
8/13 anonim válasza:
Pont az ilyen esések miatt szokták azt mondani, hogy ha több emeletes a ketrec, akkor úgy legye kialakítva, hogy a hörcsög "csak" egy emeletet essen, tehát ne a tetőről egész a földszintig zuhanjon.
9/13 anonim válasza:
Ha az emelet műanyag, és a hátára esik, azt se sokkal jobb, utolsó. Mivel a forgács puhább. De nem hiszem, hogy lesz baja, az enyém is leesett már párszor. :)
10/13 Imrici válasza:
Nem is tudom...
Ha az állatka a saját ketrecéről esett volna le, biztosan nem lett volna semmi baja.
De, mint írod, a te ketreced tetejéről pottyant le, így a dolog kétesélyes.
Ha csak ülni tudsz a ketrecedben, akkor az határeset.
Ha fel is tudsz benne állni, akkor az már elég nagy magasság... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!