Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen kisrágcsálót ajánlotok?

Milyen kisrágcsálót ajánlotok?

Figyelt kérdés

párosan milyen kicsi max aranyhöri méretű rágcsálók vannak?

melyiket ajánlanátrok?

2010. febr. 25. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Igaz az amiket bemásoltál a roborovskikról. Nyugodtan tarthatod őket együtt, kicsiket-nagyokat, többet egyszerre. Viszont vigyázni kell rájuk, kényesek a huzatra, nem szeretik a meleget, szeretik a tisztaságot. Azt hogy szaporítsd őket nem ajánlom! Remélem tudtam segíteni!
2010. febr. 25. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:

hát nem tom, hogy mennyi ideig szeretnél vele lenni: pati: 2-3 év, de ha beltenyészetet fogsz ki, nagy az esélye, hogy daganatos lessz, és hamarabb meghal(az enyémnek ez lett a rorsa)

mongol futóegér:nekem ez is volt, nagyon arik, csak mindent megrágnak, és vigyázni kell rájuk, mert ugranak is(ketrecben tartsd)

degu: nagy hej kell neki, cukorbeteg, ezért vigyázz, mit adsz neki, és leszakad farka, de 4-5 évig élnek, nagyon barátságosak

tengeri malac: nagyra nő, nagyon ari, kell neki só, ő is törékeny(barátnőmének eltört a lába, de még mindig él . szívós állat!!

de szerintem mindegy mit választasz, csak foglalkozz vele, és vigyázz rá, és próbálj meg ne beted állatot kifogni(én mingig kifogom a kis, esetle, beted állatokat) HÁT SOK SZERENCSÉT A VÁLASZTÁSHOZ!!

2010. febr. 25. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom ajánlani az egereket.Nem házi, hanem kisállatkereskedésben kapható (foltos egér néven ismert) egérre gondolok. :) Nekem is van, nagyon aranyos, nagyon szeretem az én kis egérkémet. :)
2010. febr. 25. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
én meg tengerimalacok mondom nekem 2 van és imádnivalóak
2010. febr. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!