Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egyedül is jól érezheti magát...

Gyümölcskosár kérdése:

Egyedül is jól érezheti magát a tengeri malac? Nekem van egy 3 éves nagyon nyugodt kis fiú malackám, nem látom rajta hogy magányos lenne. Nagyon szeretjük, foglalkozunk vele sokat szaladgálhat kedvére.

Figyelt kérdés
Mégis sokan irják, hogy párban jobb nekik. Egyedül is lehetnek boldogok nem? Mi a véleményetek?
2015. máj. 21. 13:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam ennél is kisebb a ketrec. 28x55cm megmértem. Tudom ez nagyon kicsinek tűnik igy, de csalóka mert az egy malackám elfér benne. Igaz szaladgálni nem nagyon tud de elfér benne egy nem olyan kicsi faházikó, egy függőágy tetővel. De ezt kaptam hozzá az előző gazdijától. Szeretnék is neki egy nagyobb ketrecet. Éppen ezért is teszem ki szaladgálni napi 2- szer, hogy mozogjon. Nem tudom amikor megvették neki a ketrecet miért nem nagyobbat vettek.
2015. máj. 23. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát az borzasztó kicsi... nagyon sürgősen cseréld le!!

Amúgy sem az a lényeg, hogy elférjen benne, hanem hogy mozogni tudjon! Tudom írtad, hogy kiengeded naponta többször, de szerintem éjszaka is szeretne járkálni. Na meg mi van akkor, ha neked közbejön valami és mégse tudod naponta kiengedni? Nyúlj a tartalékaidba, vagy kérj kölcsön, mert ez nem állapot szegénynek. A 80*40-esre még azt mondtam volna, hogy egyedül elvan benne, de ez piszok kicsi.

2015. máj. 23. 14:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen most azon vagyok, hogy szerezzek neki egy nagyobbat. Remélem minél hamarabb sikerülni fog! :)
2015. máj. 23. 14:13
 14/17 anonim válasza:
Én is egyedűl tartottam és nem volt semmi baja bár én majdnem minden nap kivettem a ketrecéből és kint mindig voltak ilyen papír ,,csövek'' és abba bebúj rágcsálta, futkározott és jól elvolt . Szerintem ha anyagi vagy helyi körülményeid nem engedik hogy kettő legyen akkor egy is jól elvan csak sokat kell törődni vele plusz mozgatni hogy egéséges legyen.
2015. jún. 30. 07:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezt én is így gondolom! Nekem sokszor volt egyedüli malackám, és soha nem volt baj belőle! Szép kort megértek. Én mindennap kiveszem az ágyamra szaladgál sokat neki is van papírból ott kis búvóhelye, és sokat foglalkozom vele. Remekül elvan. Simogatni, dajkálni is szoktam. :)
2015. jún. 30. 10:16
 16/17 anonim válasza:
Az elöző vagyok szerintem így jó nekem dettó így volt!
2015. júl. 2. 09:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Ennek örülök! :)
2015. júl. 3. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!