Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A holland torpenyulam vemhes....

A holland torpenyulam vemhes. Nagyon féltem, mert meg olyan kis kicsike. Nem lesz valami baja?

Figyelt kérdés
A holland torpenyulam most körül-belül ket es fel hónapos lehet. Ma elkezdte kittepkedni a szőrét, es raktározni a füvet? Nagyon fiatal meg? Nem lesz baja? Mikorra várhatóak a kisnyuszik?

2015. máj. 15. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
És ki d*gta meg?
2015. máj. 15. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak 2 és fél hónapos az még elég fiatalnak számít.Egy kis méretű nyúl kb. 4-6 hónaposan éri el a tenyészérettséget, ennél előbb nem tanácsos bergetni őket.Mióta vemhes?Egy hónapig szoktak általánosan vemhesek lenni ,azután megszületnek a nyuszikölykök, de ha már a szőrét is elkezdte tépni ,akkor már nincs sok hátra :)
2015. máj. 15. 21:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom, hogy mióta vemhes, mert nem érzékeltem. Azt gondoltam, hogy nem is lehet az, mivel meg túl fiatal. Az előző nyulam közvetlen fialás elott egy nappal kezdte el kitepkedni a szőrét. Csak nagyon féltem a nyuszit, mert olyan kis cuki, meg nagyon szeretem, es nem akarom, hogy valami baja legyen...
2015. máj. 15. 21:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Éppen lehet, hogy lesz baja. Túl fiatal még, így a fialásnál komplikációk léphetnek fel, akár bele is halhat. De ezt senki nem tudhatja előre sajnos.

Mivel nem én vagyok az apa, nem tudom, mikorra várhatók a kisnyuszik.

2015. máj. 15. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:
De ugye mielőtt vemhes lett nem a testvéreivel volt együtt?
2015. máj. 15. 22:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Isten mentsen attol a szörnyűségtől! 😱😢
2015. máj. 15. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak annyit tudok mondani ,hogyha erős a nyulad ,akkor nem hal bele.
2015. máj. 15. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
van ám olyan is, hogy álvemhesség.
2015. máj. 17. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez azért elég durva... Én tegnap néztem meg, a mi mostani nyulaink 3 hónaposak és még az anyjuktól sem vettük el őket, még nincsenek is akkorák mint a szüleik. A te nyulad ha meg már szőrt tép és fészket épít, az azt jelenti, hogy 1 hónaposan lett vemhes!! Elég felelőtlen volt aki ezt hagyta...
2015. máj. 17. 14:10
 10/12 anonim válasza:
Hát, ez lehet hogy tényleg csak álvemhesség! A mi nyuszink is tépkedi a szőrét (ja, és fészket is épített belőle), de tuti, hogy nem vemhes, mert nem találkozott más nyuszikkal.
2015. máj. 17. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!