Miért dobbant a nyulam?
Azért, mert nyúl, és a nyulak ezt csinálják.
Nem hinném, hogy kizárólag félelemből.
Jobb a hallása a tiédnél és megijeszthetik távoli állatok hangjai, vagy a szél fújása vagy akármi amit te nem hallasz, de ő igen. Az én nyuszim benti de éjjel ha árnyakat lát mozogni attól is megijed, elég félős.
Egy nyuszid van egyébként? Lehet hogy ha többen lennének nyugisabb lenne a helyzet... de ebben nem vagyok biztos, csak elvileg a nyuszik társas állatok. Apumnak 10nél több nyula van és azt mondja náluk nem szoktak dobogtatni... vagyis csak ritkán, pedig azok is kint vannak.
Én úgy tudom, hogy csak akkor csinálják, ha valami bajuk van, félnek, mérgesek, idegesek stb. De nem biztos, hogy jól tudom, csak mindenhol ezt olvastam.
Amúgy eddig egy volt, ma jött a másik, majd holnap megpróbálom őket összeszoktatni, remélem szeretni fogják egymást:) Az új jövevény egyelőre nagyon fél, a dobozból se mer kijönni, amiben elhoztuk.
Mindenesetre én csak azt szeretném, ha jól érezné magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!