Mit játszhatok a hörimmel?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 18:34
2/13 anonim válasza:
Ülj le wowozni és vidd magaddal a hörit is.
3/13 anonim válasza:
semmit!!!! a hörcsögökkel nem tudsz játszani. tudom mivel nekem is voltak már volt kerék is de hiába azt sem használták.
ha akarsz játszani vegyél egy macskát vagy egy kutyát. ők legalább megismerik a saját gazdájukat és ha hazamész üdvözöl. nem úgy mint a hörcsög akinek csak az számít hogy enni kapjon. ő nem szeret csak enni kell neki adni és fittyet sem hány rád.
4/13 anonim válasza:
Szeret és ragaszkodik hozzád, hiszen a gazdája vagy!! Viszont nem olyan a jelleme, hogy játszon. A kezedbe veszed, simogatod, hagyod bebújni a kabátujjadba, esetleg a nyakadhoz-más nemigen jut eszembe. Viszont ha nincs kézhez szoktatva, óvatosan, nehogy megijedjen és harapjon.
5/13 anonim válasza:
ugye csak viccelsz?????
hörcsög, szeret??? a patkányok szeretni???????
csak azért bújik mászik mert nem tudja hogyan szabaduljon a kezedből. ha van olyan állat amit én ki nem állhatok azok az egerek, patkányok, pocok, hörcsögök, tengerimalacok stb, minden ami rágcsáló. haszontalan lények.
6/13 A kérdező kommentje:
öhöm nem a véleményed kértem a rágcsálókról
2010. febr. 22. 19:48
7/13 anonim válasza:
játszani nem nagyon lehet vele, de ha van valami mászókája(akár a ketrec rácsa) el lehet nézni egy darabig.
8/13 anonim válasza:
Csinálhatsz neki labirintust, mászó, vagy bújó helyeket, jól elvannak, ilyenekkel, mókukerék.
9/13 anonim válasza:
Végezz rajta élettani kísérleteket... Nézz utána, milyeneket végeztek már a nagy profok... :-DDD
10/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ha tényleg játszani akarsz akkor vegyél kutyát,macskát, mert velük tényleg lehet játszani, és a kutya ha hazamész akkor ott vár az ajtóban és üdvözöl, alig várja hogy szórakozz vele. ÜDV:B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!