Törpenyúlnak lehet adni narancsot és ananászt?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 11:22
1/13 anonim válasza:
Narancsot adtam neki többször is nem volt probléma.
Ananászt 1x adtam neki egy pici kockát, utána fosott meg kedvetlen volt pár órát ameddig ki nem ürült belőle.
2/13 anonim válasza:
Amiket tilos:
Bármilyen állati eredetű táplálék!
Tejtermékek!
Csokoládé és egyéb édességek!
Krumpli!
Citrusfélék!
Fenyőfélék, tiszafa és a cédrus!
Kenyér!
Ezeken kívül ehet bármit, csak mértékkel.
3/13 anonim válasza:
4/13 A kérdező kommentje:
2015. máj. 1. 11:31
5/13 A kérdező kommentje:
de a narancs nem citrusféle?
2015. máj. 1. 11:33
6/13 anonim válasza:
Amit linkeltem ott ha kicsit lejjebb tekersz akkor írja miket ehet, az ananász ott van, de a narancs nem. Azt valószínűleg akkor nem kéne neki.
7/13 A kérdező kommentje:
viszont meg egy eléggé megbízható tenyészet (ami nem csak egy nyuszis oldal) azt írja, hogy ehet. egyébként korábban már ol astam azt a cikket. Ezért is nen értem, mert itt azt írják, hogy ehet, ott meg azt, hogy nem. pedig szerintem mindkettő megbízható oldal
2015. máj. 1. 11:48
8/13 anonim válasza:
2-ből egy oldal azt írja hogy ehet, egy pedig azt, hogy nem. Én nem kockáztatnám meg, de te tudod.
Nagy baja szerintem nem lehet, csak max "híg lesz a széklete".
9/13 A kérdező kommentje:
hát jó... akkor nem fogok majd neki adni ha lesz... de azért egy tenyészetet ne hasonlítsunk össze egy sima nyuszis oldallal...
2015. máj. 1. 12:11
10/13 anonim válasza:
Narancsot tilos, ananászt lehet, vedlés idején jót tesz neki, oldja a szőrt. De ne cukrozott konzervet adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!