Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi tápot adjak az óriás...

Mennyi tápot adjak az óriás kosorrú nyuszimnak?

Figyelt kérdés
Van előtte széna egész nap (amit nem igen eszik, ez az egyik ok, amiért a kérdést kiírtam) és víz természetesen, napi 1-2 órát kint van az udvarban szabadon, ahol ugye sok a fű, a gaz, amit legel. Bár alapból is tartozik a házához zárt kifutó, ami a füvön van, de ott ritkán eszik, mivel a füvet nem szereti, csak a gazokat, ami ott nincs. Meg nagyjából úgyis kiszárította már azt a részt, több a sima föld. Mindezek mellett kap napi 3/4 pohárral tápot (2 dl-es a pohár, és annak a 3/4-e). Zöldséget/gyümölcsöt csak ritkán kap, pár hetente néhány falatot. Nem tudom, ez így jó-e. Mennyi tápot kellene adnom neki?
2015. ápr. 26. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Magyarázd csak be magadnak, hogy neked van igazad. Azt csinálsz amit akarsz hisz a te jószágod. De az állatorvosok is sokat tudnak tényleg. A kutyámat majdnem megölték(és nem az volt a gond, hogy kifogtam egy rossz állatorvost, mert 3 állatkórházba vittük). Nem tudták mi a baja de azért felvágták volna a hasát, hátha ott van a baj. Nem engedtem műteni és képzeld magától helyre jött. Pedig az mondták hogy másnapra meghal ha nem műtik. Szóval lehet, hogy jobban tudom mivel volt egy pár száz nyulam.
2015. máj. 5. 09:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Az hogy valakinek volt pár száz nyula, nem jelentk azt, hogy ért is hozzájuk.
2015. máj. 5. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért érteni kellett hozzá képzeld, mert ha nem értettem volna akkor nem lettek volna nyulak hanem éhen pusztultak volna. Szóval köszike a kioktatást.
2015. máj. 8. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
A hozzáértés fogalma nem merül ki abban, hogy nem hal éhen az állat..
2015. máj. 8. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!