Mennyi tápot adjak az óriás kosorrú nyuszimnak?
Figyelt kérdés
Van előtte széna egész nap (amit nem igen eszik, ez az egyik ok, amiért a kérdést kiírtam) és víz természetesen, napi 1-2 órát kint van az udvarban szabadon, ahol ugye sok a fű, a gaz, amit legel. Bár alapból is tartozik a házához zárt kifutó, ami a füvön van, de ott ritkán eszik, mivel a füvet nem szereti, csak a gazokat, ami ott nincs. Meg nagyjából úgyis kiszárította már azt a részt, több a sima föld. Mindezek mellett kap napi 3/4 pohárral tápot (2 dl-es a pohár, és annak a 3/4-e). Zöldséget/gyümölcsöt csak ritkán kap, pár hetente néhány falatot. Nem tudom, ez így jó-e. Mennyi tápot kellene adnom neki?2015. ápr. 26. 16:19
11/14 anonim válasza:
Magyarázd csak be magadnak, hogy neked van igazad. Azt csinálsz amit akarsz hisz a te jószágod. De az állatorvosok is sokat tudnak tényleg. A kutyámat majdnem megölték(és nem az volt a gond, hogy kifogtam egy rossz állatorvost, mert 3 állatkórházba vittük). Nem tudták mi a baja de azért felvágták volna a hasát, hátha ott van a baj. Nem engedtem műteni és képzeld magától helyre jött. Pedig az mondták hogy másnapra meghal ha nem műtik. Szóval lehet, hogy jobban tudom mivel volt egy pár száz nyulam.
12/14 A kérdező kommentje:
Az hogy valakinek volt pár száz nyula, nem jelentk azt, hogy ért is hozzájuk.
2015. máj. 5. 14:17
13/14 anonim válasza:
Azért érteni kellett hozzá képzeld, mert ha nem értettem volna akkor nem lettek volna nyulak hanem éhen pusztultak volna. Szóval köszike a kioktatást.
14/14 A kérdező kommentje:
A hozzáértés fogalma nem merül ki abban, hogy nem hal éhen az állat..
2015. máj. 8. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!