NAGYON SÜRGŐS. (lent) Lehet hogy rühes? És megharapta anyut!
Édesistenem! Minek nektek görény?????? Áruld már el nekem! Utánanézhettetek volna egy picit is!! Ez patkányfarok. Minden görényen van általában. Nem betegség,nem fertőző stb. Természetes. Az orvosok sem tudjűák mitől lehet. Az én görimnek is volt már. Bocs h úgy neked támadtam,csak fel tudnak húzni az ilyen emberek! Lécci írj privátot ha valami segítség kell,vagy van vmi kérdésetek!
oldalak:
Nem kell ezért leosztani egymást! Ne legyetek szánalmasak!
-.-" ha valamit nem tud valaki akkor azért van ez az oldal, hogy leírjátok! Igaz, hogy idegesítő de uraljátok magatokat kérlek! =) Amúgy nekünk is volt görink ( bátyám jóvoltából ) és neki nem volt semmi gond a farkával de viszont egy ideg beteg volt mert, ahol vettük ott csak etették őket így hát mi is tovább adtuk egy embernek és ő beszelíditette!:)
Az első válaszolónak igaza van én is 11 éves vagyok.(ma van a szülinapom)
tegnap kaptam egy hörcsögöt!
egy héttel előtte tudtam meg,hogy lesz hörim azon a héten el sem moccantam a gép elől!
A höri viselkedéséről,tartásáról,stb-ről olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!