Mi legyen a neve a tengerimalacomnak? (lent+kép)
2015. ápr. 23. 18:58
2/13 anonim válasza:
Jesszus nagyon cukii..:) Jaaj de aranyos..:D
Ha az enyém lenne akkor Rose lenne a neve:D
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Rose jó név!!!:). 1. válaszoló tudom csak most így írtam. Néztem más is írta azt, hogy a tengerimalaca kislány.
2015. ápr. 23. 19:06
5/13 anonim válasza:
Gvendolin :)
És még illik is rá. (A színe miatt)
A Gvendolin [1] kelta (walesi) eredetű női név, jelentése bizonytalan, talán fehér.[
6/13 anonim válasza:
És a Gvendolin még duplán is jó mert kelta/walesi eredetű, és a tengerimalac pedig "angol".
Csakis Gvendolin lehet! :) Telitalálat ez a név. :)
7/13 anonim válasza:
Szerintem lehetne valami cuki neve, mondjuk Szotyi, Mogyi, Mandarin, szóval ilyen termések, bogyók (akár maga Bogyó :D) vagy ilyesmi.
Persze lehet valami egyedi neve is, mondjuk Pascal, Aria, Sheera, Rona vagy ilyesmi :)
8/13 anonim válasza:
Gizmó,Gülüke -mert ilyen feje van,aranyos :)
10/13 anonim válasza:
nekem Ellie a neve és ugyanilyen fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!