Le írnátok nekem hogy mik szükségesek egy törpe hörcsög ketrecébe?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 09:15
1/8 anonim válasza:
Etetőtálka nemfontos de nemárt ha van, mókus keré FONTOS,ház ezis FONTOS,és 1 WC papír guriga sem árt, és 1 itató kell bele ennyi lenne az egész :D
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
és pl nyalósó meeg gipsz stb.?
2010. febr. 21. 09:29
3/8 anonim válasza:
A mi törpehörcsögünknél ezek vannak:
-Fogkoptató
-Mókuskerék
-Jó sok fűrészpor(ki sem látszik belőle)
-Hörcsögeledel
-Alma
4/8 anonim válasza:
Mókuskerék, házikó, etetőtál, itatótál, és valami mászó-, vagy bújó alkalmatosság. Szerintem ez az alap. Az én hörcsögömnél nincs külön nyalósó meg ilyenek. A háza, és a mászókája fából van, úgyhogy azon tudja koptatni a fogát, ha akarja. Szerintem a kajája elég jó minőségű, minden benne van, változatosan etetem, úgyhogy nem adok neki plusz dolgokat. Adhatsz neki hetente egyszer-kétszer kis darabka trappista sajtot, ez szükséges a fehérjebevitel végett. Mellesleg imádják a sajtot :) Illetve adhatsz még néha száraz kenyérhéjat is, ez is koptatja a fogát.
5/8 anonim válasza:
Nálunk ezek vannak a hörinél:vatta(kuckónak),Egy második kuckó szalmából,egy fésükagyló(ez az itatója másból nem hajlandó inni és ennek van sótartalma ponta nnyi amennyi kell)Etető tálka,Mókuserék,Csörgőlabda és egy alomtál.
6/8 anonim válasza:
Ami egy hörihez kell:
-ketrec (fontos)
-házikó (fontos)
-itató v. önitató (Fontos)
-mókuskerék (fontos)
-alom (fontos)
valamilyen etető (fontos)
fogkoptató (nem fontos)
játékok (nem fontos)
díszítő elemek (nem fontos)
ÉS SOK_SOK SZERETET!!!!!!
8/8 anonim válasza:
Nálunk ezek folyamatosan bent vannak neki:
-Alma
-Ház
-Mókuskerék
-Etető(étellel)
És még esetleg rakhatsz be neki WC papír gurigát.De ez nem fontos.;)
És a ház sem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!