Serenity-cica kérdése:
Kisnyuszi tartasa hogy van pontosan?
Figyelt kérdés
nem kaja lesz belole. kislany szerintem. mar nagyjabol elolvastam mi kellneki es hogy kell tartani (szena, viz, kabelek elrakasa stb. a kerdesem az lenne, amit nem talaltam, hogy mennyi zoldseget kaphat es mit? hogy honnan lehet tudni, hogy nagyjabol mekkora lesz? szerintem kislany es meg nem felnott, bar eleg nagy. olyan tininek saccolnam. meg kutyaval lehet engedni jatszani? kart tesznek egymasban? pincsi a kutya es o jatszana es a nyuszi is megy oda, bar azert tisztes tavolbol szagolgatja. eleg rossz korulmenyek kozott volt, de azert kezhez szoktathato? vagy megjegyzi egy eletre, hogy bantottak?2015. ápr. 15. 11:31
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
Zöldséget csak keveset adj neki, és csak akkor, ha már elmúlt 3 hónapos. Nézz utána melyeket kaphatja és melyeket nem, mert nem ehet meg bármit! Gyümölcsöt is inkább hanyagold, mert túl édesek, nem tesznek jót a pocijának. Amire szüksége van: korlátlan mennyiségű, jó minőségű SZÉNA és VÍZ. Reggel és este pici maréknyi táp. Nagyon jól el tudják játszani az éhezőt így mindig kunyerálna több tápot, de ne dőlj be neki! Amíg elég széna van előtte nem fog éhen halni :) Tápot is jó minőségűt vegyél pl Versele Lage Cuni Complete. Kutyussal csak óvatosan barátkoztasd, bár én inkább ki is hagynám őket egymás életéből. Kézhez szoktathatod, a simizést imádják, főleg a fejük búbján, de fel ne emelgesd, mert azt nem nagyon szeretik! Csalogasd magad mellé és mehet a simi! :)
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! Kutyussal nem fog baratkozni szeribtem, mert morog ra. Marmint a nyuszi a kutyara. A kutya csak jatszani szeretne. Holnap megyunk bevasarolni neki. Azt viszont nem tudtam, hogy felall a hatso labaira, igy a telefonom toltojenek annyi. :-) repat adtam neki 24 ora alatt 4-et. A nyultapot nem eszi. Egesz nap ha fel marokkal lement. De igazabol inkabb csak szetszorta. Talban adtam neki vizet, de azt sem issza. Remelem itatobol fog inni. Honnan lehet tudni, hogy elmult-e 3 honapos vagy hogy nagyjabol mekkora lesz?
2015. ápr. 15. 23:33
5/10 anonim válasza:
Répából ez iszonyatosan sok! HETENTE max 3-4 vékony szeletet kaphat, mert durván hízlal.
Tápból mit adsz? Szénát eszik rendesen?
6/10 anonim válasza:
Ne egyen ennyi répát! Nagyon sok! Ha sok szénát eszik nem baj, ha kevés tápot eszik. Vegyél önitatót abból fog inni!
7/10 A kérdező kommentje:
Vettem onitatot es szepen iszik belole. Nem baj, ha most meg hizik kicsit. Nagyon vekony. Szenat is kap, de szenatartot elfelejtettem venn8, igy nem sokat adok neki, csak mareknyit es ahogy megeszi adok megint neki. Hetfon potolom azt is. Viszont tombolos kis nyuszi. Allandoan leveri a tartorol a talat aztan hajigalja. A kutyara ketrecen keresztul is dobol. :-)
2015. ápr. 18. 13:46
8/10 A kérdező kommentje:
Repat meg mondjuk ma meg nem is kapott. De akkor ma mar nem is fog kapni. Tegnap is csak felet.
2015. ápr. 18. 13:47
9/10 anonim válasza:
egy FÉL répát adsz neki? Úristen o.O Hetente egyszer csak pár karikát szabad adni!
És a korát miért nem tudod? Kaptad? Mert ha még nincs 3 hónapos, akkor semmilyen, zöldséget, gyümölcsöt nem lehet neki adni, utána is csak nagyon keveset lehet neki adni, fokozatosan hozzászoktatva. Mielőtt állatot tartasz, nézz utána, hogyan kell.
10/10 anonim válasza:
Mit nem értesz abból, amit leírtunk?????
Nem kell szénatartó, ha nincs, a ketrecből is megeszi, sőt, játszani is tud vele.
A nyúl pedig csak a mesében él répán. A valóságban SZÉNA kell neki, azzal koptatja a fogát is. Ha nem adsz neki eleget, túlnő a foga, amivel viheted orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!