Mit csináljak ha van egy papagájom és törpenyúlat szeretnék, de nem kepok?
Figyelt kérdés
Eddig anyum semmit nem engedett ,de két évvel ezelött rábeszéltem ,hogy kapjak egy papagájt.Abba az egybe bele egyezet.Igazán soha nem akartam papagájt,de úgy meg megörültem neki ,hogy nem izgatott milyen állat.De mostmár nyúszit szeretnek.Nem tudom ,hogy gyözzem meg anyár.2015. ápr. 12. 20:16
1/5 anonim válasza:
Sehogy ne győzd meg. Ha nem engedik akkor akár a fejed tetejére is állhatsz akkor sem lesz nyulad. Gondoskodj a papagájodról, játsszál vele, etesd..A madarak is érdekesek.
3/5 A kérdező kommentje:
De a nyúl mégis csak jobb. Nyafogással semmit nem érek el anyánál.
2015. ápr. 13. 15:47
4/5 anonim válasza:
Hisztiztél a madárért- de megkaptad. Most ráuntál a madárra és lecserélnéd? Nem vagy semmi. Ezek állatok. Nem tárgyak. Anyád ha rádun ő lecserél?
5/5 anonim válasza:
Először is, vegyél a papagájodnak párt.
Semmilyen madarat nem tartunk egyedül, ők társas lények.
De ha már úgymond meguntad szegényt-ami nagy kár-azt ajánlom, keress fel egy tapasztalt madártartót, ás ajándékozd oda neki, jobb helye lesz.
Másrészt pedig a TÖRPENYUSZIRÓL MONDJ LE!
Egy papagáj simán elél 10-20 évig, egy törpenyúl is húzza legalább 10 évig, nagy felelősség.
Ráadásul tisztában vagy azzal, hogy a nyuszi minden t meg fog rágcsálni, válogatás nélkül?
Illetve hogy ivarérés után mindenhova odabogyózik, még a ruhádra is. Valamint hogy a nyúl alapvetően nem egy simogatásra kitalált élőlény, sokkal kevésbé bírja a "nyúzást" mint például egy macska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!