Hogy érjem el hogy kapjak tengerimalacot?
Hát ha nem akarják, annak nyilván oka van, de erről nem írtál semmit.
Sok pénz egy malac, ha megbetegszik, meg a "speckó" igényeik miatt amúgy sem a legolcsóbb állatok. (Egy hörcsög szerintem sokkal igénytelenebb, mint ők.) Lehet, hogy ezért nem. Szóval lehet pénzügyi oka.
Vagy új lakásba költöztetek a nyuszik óta, és kicsi lenne nekik a hely.
A nyuszikat te takarítottad? Mert ha a szüleidre hagytad, akkor lehet, hogy nincs már kedvük/idejük ehhez. Mondjuk ez esetben megígérheted, hogy pucolod majd őket rendszeresen, de akkor be is kell tartani a szavad.
Hány éves vagy? Van más állatotok is otthon?
Elpusztultak. Jól sejtettem.
Szerintem félnek, hogy ők is ígyjárnak. Fiatal vagy hozzá, várj pár évet.
Szerintem még hanyagold őket, olvasgass utánuk.
12:33 Nem költöztünk és igen én takarítottam őket. 15 éves vagyok .
Van egy kutyánk 7 éve.
12:33 azt mondták azért nem kaphatok mert nem akarnak állatkertet
nyitni. Hol ott csak egy kutyánk van.
12.33 vagyok.
Nem hiszem, hogy sokat tudsz kezdeni a helyzettel. Esetleg nézz jól utána a malacoknak, mutasd meg szüleidnek is a magyar malacos oldalakat (priviben tudok linket küldeni a jókhoz), talán ha látják, hogy komolyan gondolod és jól utánanéztél, akkor megenyhülnek egy kicsit. De ez egyáltalán nem biztos, hogy bejön.
13.49-esnek üzenném, hogy minden állat elpusztul egyszer, még a legjobb körülmények között is, nem tudom, mit akarsz ezzel a "félnek, hogy ők is így járnak" szöveggel.
Jaj de jó!!! :) Nekem is 2 fiúm van! :)
Egyébként hogy sikerült végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!