Gáz egy törpenyulat az utcán nyúlhámmal sétáltatni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 18:47
11/17 anonim válasza:
Én a vadászgörimet szktam és sokan odajönnek megsimogatni.Én persze megengedem.Jó pasizási módszer.Már 2 éve járok egy fiúval és így találkoztunk hogy ő odajött megsimogatni Zizi és sétáltunk aztán másnap ugyanez...(L)
12/17 anonim válasza:
Zizit akartam írninem Zizi-----t!(ezt nem tom elmagyarázni!)
13/17 anonim válasza:
Ha megy veled nem gáz,sőt nagyon cuki, vagy ha kézben viszed, de a kutyákkal nagyon vigyázz és ne halgass a "csak játszani szeretne,, féle dolgokra, mert véletlenül is baja eshet.
15/17 anonim válasza:
Én most még csak az udvarra vittem őket, majd ha jobb idő lesz, akkor elviszem őket kutyamentes helyre, pl rétre.
16/17 anonim válasza:
Ja, előző vagyok. Nem gáz, de nálunk is összecsődült a szomszédság, hogy nyuszizzon. :D
17/17 anonim válasza:
Ez legalább annyira menő, mint lóval menni fagyizni... mi fogunk ilyet csinálni...😊
Bár az én régebbi nyulam egy kész szabaduló művész volt... három féle hámot is vettünk neki, mindegyikből kibújt...remélem a tied nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!