Mi a baja a fehér egeremnek? Sürgős
Figyelt kérdés
van egy nöstény fehér egerem aminek hullik a szőre de nem csomókban hanem ritkul egyre jobban ráadásul körbe-körbe megy a ketrecében olyan gyorsan hogy ha pár percig nézem már elszédülök.mit csináljak.adok neki kb 3napja c-vitamin cseppeket de nem használ.van társa is de az meg párosodni akar vele és félek,hogy ha fertőző a betegsége a nősténynek akkor a hím is elkapja.2015. ápr. 7. 12:58
2/3 anonim válasza:
Hímet és nőstényt nem tartunk együtt... Gondolom forgácson/fűrészporon van, a gondot pedig valószínűleg ez okozza, mivel az egereknek és az patkányoknak ez kifejezetten rossz (elsősorban a por és a fenolok miatt), allergiás tüneteket és súlyos légzőszervi gondokat okoznak nekik. De a rossz táplálás is okozhatja (sok mag, hörcsögtáp). Mindenképpen vidd el egzós állatorvoshoz és, ha forgácson vannak válts pelletre, papíralomra vagy csutkaalomra! Ha pedig kell segítség az egerezésben, nyugodtan írj.
3/3 anonim válasza:
Ez egy igen érdekes. A fűrészporra hogy lenne allergiás amikor a boltban rágcsálóknak árulnak fűrészporos forgácsot és homokot homokfürdőnek.
Inkább Mérgezésre vagy kerge egér korra gyanakszom. Ha agresszióval közelednek felé viselkedhet így vagy ha nem kap zsírt fehérjét..stb esetleg unalmas neki a hely vagy sok az energiája így bele gondolva én is hülye vagyok hozzá. Bármitől lehet. Olvass utána a tartását tekintően és rájössz mi hiányzik. Ha jó kapcsolatban vagy vele érezheted amit ő érez. Nekem nem kellett 24 óra és olyan kapcsolatban lettünk ami hihetetlen. Mint egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!