Paprikát és Paradicsomot ehet a törpehöri?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 20:31
2/9 anonim válasza:
én paradicsomot szoktam nekik adni, de a paprikát nem kérték. keress rá valamilyen hörcsögös oldalon!
3/9 anonim válasza:
Én úgy tudom paprikát nem szabad nekik adni. Enyémek azt is szeretik kis mértékben adok nekik. Mandarinról ugyan ez igaz. Imádják. Kis mértékben néha ezt is kapnak.
4/9 anonim válasza:
paradicsomot,nyugodtan adj neki,az enyém is szereti,a paprikát nem eszi meg.viszint amit szeret,alma,sütötök,uborka,banán,tej,tejföl,minden gyümölcs.
5/9 anonim válasza:
Amúgy szerintem mindkettővel megkínálhatod őket, az enyémek a paradicsomot szeretik, paprikát még nem próbáltam.
6/9 anonim válasza:
nálunk mind2-t eszik szépen, de paradicsomot többet kaptak.
7/9 anonim válasza:
[link] itt megtalálsz mindent :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat!! :o)
2010. febr. 17. 16:28
9/9 anonim válasza:
A paradicsomot a rágcsálóknak nem javasolják a magas savtartalma miatt, ám én szoktam neki adni a levélből amit lenyalogat az ujjamról. Nem sok és finom is neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!