Hogy lehet tengerimalacnak betanítani pár trükköt?
nekem az egyik malacom (sajnos már meghalt) azt tudta, hogy ha az ágyon volt és mondtam neki, hogy megy be akkor a felmászott a lábamra
de, hogy ezt honnan tudta azt nem tudom :)
Attól még, hogy nem kutya pár trükköt megtud tanulni
Köszi a válaszokat
Szia,
szerintem igenis kepesek betanulni dolgokat, csak tudni kell a modszert. Meg a halakat is be lehet tanitani, csak epp nem hangokkal, hanem fenyjellel.
Nezz utana a klikkerkepzesnek! Ha megerted, hogy mi a lenyege, akkor tudni fogod, hogyan tanitgasd a malacod. Az mindenesetre biztos, hogy tovabb fog tartani, mint egy kutyanak a betanitasa. Meg egy kutyanak a betanitasa is sokkal tovabb tart, mint amennyire gyorsan szeretnenk.
Az is biztos, hogy ha nem tudod betanitani, az nem azert van, mert a malacok butak, hanem azert, mert te nem jottel meeg ra a megfelelo modszerre.
A klikkerkepzessel meeg a halakat is be lehet tanitani. De elobb neked kell megtanulnod azt, hogy tanitani hogyan kell.
Ja es meg annyit, hogy itt egy kis bizonyitek arra, hogy butasag azt allitani, hogy a malacok nem betanithatok!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_W-wCg7dJ9Q
Ez csak egy video a sok kozul. Ha tobbet akarsz latni, csak ird be a youtube-ba, hogy: "guinea pig tricks"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!