Vehetek még1et vagx nincs értelme?
Figyelt kérdés
van egy dzsungáriai törpehörim (fiú) már majdnem 4 hónapos. és arra gondoltam hogy veszek mellé még1 fiút.
ami kisebb nála, verekedni fognak? vagy nem? érdemes lenne megvennem?
2010. febr. 14. 19:01
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom h nem bírják a társaságot és a nőstényt is csak tüzeléskor viselik el. De majd biztos jön vki aki bővebbet tud mondani. :)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2010. febr. 14. 19:08
3/9 anonim válasza:
Ne vegyél mert bántani fogják egymást!
Egyedül nagyon jól érzi magát, inkább foglalkozz vele sokat, hogy szelíd legyen.
4/9 anonim válasza:
nem bírják a társaságot.
ne vegyél
5/9 anonim válasza:
Ne vegyél mert kinyírják egymást!!! Pláne, ha az egyik fiatalabb! Sajnos saját tapasztalat... :-(((
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólokhoz.NE vegyél!Hacsak nem tartod külön őket.
7/9 anonim válasza:
nem bírják a társaságot.
ne vegyél
8/9 anonim válasza:
Ne vegyél párt hozzá, mert az egyneműek csak akkor férnek meg egymás mellett, ha születésüktől fogva együtt vannak. Lányt meg azért ne, mert így is sok állatka van gazdi nélkül. Szerintem is foglalkozz vele sokat, hogy te legyél a társa. Hidd el, nem fog unatkozni, ha sokat játszol vele.
9/9 anonim válasza:
A dzsungik még fiú-lány párban is elég macerásan, és sokszor lehetetlen együtt tartani. Azonos neműeket semmiképp, mert a vége az lesz,hogy megölik egymást. Ők sokkal boldogabbak egyedül. Tehát felesleges.
- DeltaHamster hörcsögtenyészet -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!