Rendszeres utazás patkányokkal? Bevállalható?
Az én véleményem az hogy stresszes nekik. Ezek az állatok hozzá vannak szokva a saját élőhelyükhöz, megzavarja őket ha kivonod őket a saját életterükből. És akkor még nem beszéltem arról, hogy a stressz amit ilyenkor kapnak megrövidíti az életüket. Szoktam látni vonaton, tengerimalacot meg nyuszit is szállítanak, de be vannak tojva, nem értik mi történik egyfolytában sasolnak hogy mi van, merről jön veszély.
Ettől függetlenül, tarthatsz patkányt, ha szerzel egy megbízható állatbarát embert aki amíg odavagy figyel rájuk és ugyanúgy foglalkozik velük. A patkányokat ugyanis foglalkoztatni kell minden nap!
Játszani kell velük, babusgatni, éreztetni hogy te is a kolónia tagja vagy. A tesóm patkánya pl. a világért se hagyta volna el őt, pl. ha tesóm lefeküdt aludni az ágyra akkor a patkány is mellébújt és nem ment sehova, esze ágában se volt kihasználni és megszökni mert ők egy csapat, egy kolónia, ha ezt a jó kapcsolatot kialakítod velük, akkor hihetetlen társak! Igaz nagy rombolómesterek is a kis drágák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!