Szoktátok vágni a patkányotok körmét?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 07:37
1/7 anonim válasza:
Múlthét végén ez volt a program nálunk. Én fogtam a patkányt, a húgom vágta a körmét. A mi esetünkben ez nem egyemberes feladat, mert nagyon agresszív a kis patkány.
3/7 anonim válasza:
Én nem szoktam, de ha lenőne, inkább állatorvoshoz vinném, nehogy megvágjam a kis mancsát.
L,19 és két patkánybaba
4/7 A kérdező kommentje:
9:05 9:07 és 13:12-esnek köszönöm a válaszokat. :)
2010. febr. 13. 23:21
5/7 anonim válasza:
Nem értem, egyesek számára a patkány miért undorítóbb mint mondjuk egy hörcsög vagy egy tengerimalac... hiszen mindegyik ugyanúgy eszik, ürít, és rossz gazdi mellett büdösödik, és ugyanúgy terjeszthet mindegyik rágcsáló betegségeket, ha el van hanyagolva...
Egyébként utánajártam, és valóban lehet vágni nekik, körömcsipesszel, de csak a fehér részt, mert a rózsaszínben erek vannak. [Ha véletlenül belevág az ember, be kell jódozni, nehogy elfertőződjön.]
L,19 és két patkánybaba
6/7 anonim válasza:
09:05 vagyok mi lett a többi válasszal ki lettek moderálva vagy vissza lehet vonni a válaszokat vagy most akkor mi van.
7/7 A kérdező kommentje:
moderálták őket
2010. febr. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!