Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 10 percig elvoltak aztán...

10 percig elvoltak aztán megint összeverekedtek, de most jobban megsérültek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van 2 fiú hörim,eddig együtt voltak, aztán mikor hoztam 1 lányt és beraktam melléjük összeverekedtek miatta.Azóta mindhárom külön van,mert a fiúk megsérültek.Most 1hét után vissza akartam tenni a 2fiút a megszokott helyükre.
2010. febr. 12. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hm... ha születésüktől fogva együtt voltak, akkor próbáld meg, hogy a 2 ketrecet, amiben vannak, egymás mellé teszed kb 3 cmre egymástól, és hagyod, hadd érezzék egymás szagát. Kb 3 hét múlva a ketrecen keresztül tedd egymás elé a két hörit, egyik szigorúan a kezedben legyen. Ha nem támadnak, akkor összeengedheted őket, ha támadnak, akkor tartsd továbbra is külön őket. Nekem a nőstény és a hím így barátkozott össze.

Persze ha megfogadod a tanácsom, arra készülj, ha támadnak majd, akkor a te kezed fogja bánni, mert ne engedd, hogy a másik hörit támadja. A kezed hamarabb gyógyul, mint a höri, és a kezed tuti túléli:)

2010. febr. 13. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem tudsz 3at külön tartani? És ha nyakra-főre jönének a kicsik,akiknek esetleg nem lesz gazdi,akkor Őket hova teszed?
2010. febr. 14. 11:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem lesznek hörik mert a lányt külön raktam.
2010. febr. 14. 18:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Össze raktam őket úgy hogy a házuk nincs bent nem verekednek össze, de van egy másik probléma. Az egyik állandóan meg akarja izélni a másikat. Mit tegyek, h n legyen ennyire kanos?
2010. febr. 14. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne tedd össze a lányt a fiúval, különben kicsik lesznek, és ne akarj még több gazdátlan hörit. Azért akarja megizélni, mert a lányt raktad össze a fiúval.
2010. febr. 14. 20:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem mindkettő fiú mert vannak golyói. Ne nézz ennyire ostobának. :)
2010. febr. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!