Melyik szerinted a cukibb?
Figyelt kérdés
aranyhöri , dzsungáriai törpehöri , kínai csíkos höri , futó egér ,robovoski törpehöri2010. febr. 11. 19:38
1/14 anonim válasza:
aranyhöri :) nekem is van főleg a fehér fekete szemű és barna fülű nekem olyan van a legszebb a világon
2/14 anonim válasza:
én degu fan vok,de ezek közül a futó egér :)
4/14 anonim válasza:
én a dzsungáriai törpehöri-re voksolok :)
5/14 anonim válasza:
Aranyhörik. És azok közül is a hosszúszőrűek. :)
6/14 anonim válasza:
Én is az aranyhörcsögre szavazok. :) Az olyan aranyos.
7/14 anonim válasza:
Tartottam már dzsungáriai törpehörit, egeret, degut, tengerimalacot, aranyhörit.
A legkisebb és a legbarátságosabb a dzsungáriai höri volt.
Az egér fürge, okos, de nem igazán kézbe való.
Aranyhörit nem szerettem. Éjjel hangos, nappal nem lehet hozzányúlni mert alszik és hisztis. Elajándékoztam fél éves korában.
Degu az örök kedvencem. Okosak, fürgék, de imádják, ha törődsz velük. Legjobb állatok mind közül.
A tengerimalac meg mint egy nagy dagi plüssállat :)
Szerintem dzsungáriai a legjobb a felsoroltjaid közül.
8/14 anonim válasza:
Szerintem a roborovski a legédesebb.
9/14 anonim válasza:
Én is a dzsungikra szavazok, engem 5 picur vár ma haza:)
10/14 anonim válasza:
Szerintem is a dzsungáriai törpe höri nekem is az van de aranyhörik jó pofák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!