Aranyhörcsög, dzsungária törpe hörcsög kínai csíkos hörcsög vagy mongol futó egér?
Figyelt kérdés
melyiket válasszam és miért ? Aranyhörcsög , dzsungária törpe hörcsög kínai csíkos hörcsög vagy mongol futó egér? aranyhörim törpe hörim már volt ? melyik ratható párban2010. febr. 11. 18:36
1/9 anonim válasza:
az aranyhöri harap de amm cuki, a törpehörcsög cuki nekem is az volt de csak egy másfél évig él:S:S, kínait nem mert rossz harap egyfolytába mongol futó egeret ne mert én is meg akarom ölni a sajátom:D:D
2/9 A kérdező kommentje:
nekem volt dzsungim és aranyom is és egyik se harapott 2-3romszor kivéve a dzsungi de az arany soha nem harapott meg
2010. febr. 11. 19:26
3/9 A kérdező kommentje:
vagy még esetleg a roborovski törpehörcsög ?
2010. febr. 11. 19:30
4/9 anonim válasza:
Én az aranyhörire szavazok. Nekünk is van kettő. :) Musu és Masa. Olyanok mint két vásott kölyök, de SOHA nem haraptak meg durván, max játékosan, vagy ha kajás volt a kezem. ^^ Nekünk volt mongol futóegerünk, azoknak kell a hely nagyon, és hát elég szaporák... meg aztán az emberrel nemigen jönnek ki. A törpehörik meg nagyon kevés ideig élnek...
Sztem aranyhöri. Olcsóbb is, jobb is.
5/9 anonim válasza:
az aranyhöri mivel nekem is van erőszakos meg minden de imádom ha valami baja esne meghalnék :) egyértelműen aranyhöri
6/9 anonim válasza:
amúgy engem se úgy harapott meg csak bevette a kezemet a szájába xd tök cuki hidd el
7/9 anonim válasza:
Törpehöri!!!
Az a legcukibb:D
Nekem is az van, ő az első rágcsálóm.
Meg tudnám zabálni:D
8/9 anonim válasza:
TÖRPEHÖRI az olyan kicsi édes és szőrös:))xD az enyém kicsit dilis de ettöl édesebb....
9/9 anonim válasza:
Én az aranyhörit választanám,mert nekem is van 3 és imádom őket(2 lány,1fiú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!