Tenyésztő vagy kisállatkereskedés? (sürgős)
Tökmindegy, mindkettőtől van esély hogy beteget, vadat veszel meg. A lényeg hogy ne dönts elhamarkodottan, olvass utána mit kell nézni, menj el több helyre, nézd h mennyire vannak az állatok tisztán tartva, kérd meg vegyék ki, h lásd mennyire szelíd...ilyesmik.
De ne legyen már sürgős, utána 4-7 évig is nyögheted a sürgős bevásárlás eredményét ha vadat, betegeset vettél.
Én kisállatkereskedésben vettem.
Ha van rá lehetőséged mondd meg az eladónak, hogy elviszed állatorvoshoz, hogy megnézze jól van-e és ha nem akkor vissza veszik-e.
Egy nyúlvétel nem lehet sürgős! (csak nem Valentin napra?!)
Mi tenyésztőtől hoztuk el úgy ,hogy tudtuk hogy születtek kicsik majd kivártuk az 5-6hetet mire elhozhattuk. Addigra igyekeztünk mindent megvenni, mindennek utána járni. Egy nyúl ha ivartalanítva van akkor 12évig is elélhet, szóval nem érdemes hirtelen felindulásból venni egyet. Ha tudod már milyet szeretnél akkor érdemes utána nézni egy jó tenyésztőnek ,olcsóbb is mint az állatkereskedésben és értenek is hozzá, jobb helyeken már megkapja az alap oltásait mielőtt még elhoznád, és fordulhatsz hozzájuk segítségért is, meg valaki garanciát is vállal rájuk, stb... Az állatkereskedésekben láttam már olyan feliratot is ,hogy Nyuszi: 7000ft és ha megkérdezted milyen azt mondták törpe, mást nem is tudnak róla, és sok a betegállat és a 3-4hetes példány is. Mindenképpen tenyésztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!