Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Honnan tudom, hogy vemhes a...

Honnan tudom, hogy vemhes a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elején!:) Szombaton hoztam egy lány malit és a fiú tesójával volt együtt tartva a lány már 6 hónapos! És érzem, hogy valami van már a hasában mert a másik 3-nak nem ilyen a hasa...ezért gondolom, hogy vemhes na meg elég kövér is! Egy 6 hónapos malackának mennyi a normális súlya ( g ) ?
2010. febr. 10. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
ha vemhes érzed h a hasában mintha golyók lennének...és igen sztem vemhes a malackád:)
2010. febr. 10. 13:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát mind a két oldalon érzek ilyen golyót!:S
2010. febr. 10. 13:54
 3/6 anonim ***** válasza:

A nőstény tengerimalac 4-5 hetes korában válik ivaréretté, 6 hónapos korára szaporodásra alkalmas.

A hím tengerimalac 8-10 hetesen lesz ivarérett.

Sajnos ELŐFORDULHAT nagy százalékban,hogy vemhesült.Ráadásul "beltenyésztett eljárással"!Felelőtlen,hozzá nem értő tulajtól vetted/hoztad el,az már biztos.Fizettél érte egyébként?Ezt az oldal ajánlom elolvasni: [link]

+az állatorvost látogasd meg és kérj SZAKVÉLEMÉNYT!!!

(Remélem életképes utódok fognak születni és egyikőjük-gondolok itt az anyaállatra- sem sínyli meg a előzetes,felelőtlen tartásmódot!)

Neked ,mint kérdezőnek:TE nem vagy hibás,csak tájékozatlan.Kívánom,hogy "egészségesek" legyenek a picik (NEM GENETIKAILAG!).Még egyszer:Állatorvossal beszélj,hogy mik ilyenkor a teendők!!!

Az átlagsúly:1kg körüli,ha kifejlett példányról van szó.

2010. febr. 10. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Legalább utána ne tartsd Őket együtt.

2010. febr. 10. 14:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát fizettem érte 900Ft-ot!De akkor nem is nagyon éreztem a hasában semmit sőt nem is nagyon fogdoztam!
2010. febr. 10. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Nem nálam volt tartva a 2 tesó én csak a lány malit hoztam el! Az előttem léve gazdijánál voltak így tartva..nem az én hibám...így hoztam már el!!!

Ui.: Elviszem dokihoz!

2010. febr. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!