Honnan tudom, hogy vemhes a tengerimalacom?
A nőstény tengerimalac 4-5 hetes korában válik ivaréretté, 6 hónapos korára szaporodásra alkalmas.
A hím tengerimalac 8-10 hetesen lesz ivarérett.
Sajnos ELŐFORDULHAT nagy százalékban,hogy vemhesült.Ráadásul "beltenyésztett eljárással"!Felelőtlen,hozzá nem értő tulajtól vetted/hoztad el,az már biztos.Fizettél érte egyébként?Ezt az oldal ajánlom elolvasni: [link]
+az állatorvost látogasd meg és kérj SZAKVÉLEMÉNYT!!!
(Remélem életképes utódok fognak születni és egyikőjük-gondolok itt az anyaállatra- sem sínyli meg a előzetes,felelőtlen tartásmódot!)
Neked ,mint kérdezőnek:TE nem vagy hibás,csak tájékozatlan.Kívánom,hogy "egészségesek" legyenek a picik (NEM GENETIKAILAG!).Még egyszer:Állatorvossal beszélj,hogy mik ilyenkor a teendők!!!
Az átlagsúly:1kg körüli,ha kifejlett példányról van szó.
Gratulálok!
Legalább utána ne tartsd Őket együtt.
Utolsónak: Nem nálam volt tartva a 2 tesó én csak a lány malit hoztam el! Az előttem léve gazdijánál voltak így tartva..nem az én hibám...így hoztam már el!!!
Ui.: Elviszem dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!