Van olyan tengerimalac faj, amely nem nő nagyobbra 15 cm-nél?
Hát igen!
A patkány sem más mint egy nagy egér!
Első válaszoló: már volt aranyhörcsögöm, sokkal kisebb volt. Most tengerimalacot szeretnék, nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést.
Második válaszoló: köszönöm.
Harmadik válaszoló: :) :) puszi
Negyedik válaszoló: Szuper, köszönöm a választ, meg tudod mondani, milyen fajta a malid? :) Köszi előre is :)
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Azt nem tudom, hogy milyen fajta, csak azt, hogy rozettás. De egy jó tipp: akár mekkora malacot veszel, a ketrec mindig a lehető legnagyobb legyen. Az én malackám is most fog kapni a nyáron egy újat, mert a régibe nem mozog eleget. Pedig, mint említettem ő egy kisebb fajta. Ha pedig van lehetőséged rá akkor legalább 2 malackát vegyél, mert alapvetően társas lények.
Egyébként itt egy nagyon jó fórum, malac-gazdi karriered során látogass el ide, mert nagyon sok hozzáértő ember van, és a malacok méreteiről is többet tudnak segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!