Mit tegyek ha a nyuszim nem akar a ketrecben szobatiszta lenni?
Ez azért is lehet mert állandóan benyúlkálsz, és nem érzi hogy az az ő saját védett helye!!!
Ilyenkor elkezd újból jelölgetni ahányszor benyúlsz hozzá!!!! Várd meg amig magától kiugrik, és úgy tedd rendbe a ketrecét, én is így szoktam, 4 napja szoktattam wc-re a nyuszim aki már 2 éve nálam van és még nem történt baleset...(eddig szalma volt alatta most a műanyag). Az is fontos hogy ne legyen alatta semmi mert akkor össze-vissza megy ahogy te is írod.. csak az alomban. :)
Pisilni csak a wc-be megy, a kaki eddig össze vissza, de ma már az is a wc-be landolt örömömre..A wc nekemis a szénatartó alatt van, nálam is amikor unatkozik ugy vezeti le az energiat hogy elkezdi behúzkodni akkor mindig kiengedem és összesöpröm és kiszedem a nagyját az alomból..Tehát a lényeg hogy a nyuszinak legyen tiszta a ketrec, én napi 2szer 3 szor seprem össze neki bent. :)
Ha bent látod hogy unja magát engedd ki, had fáradjon, addig meg mint mondtam szedd rendbe ketijét. :) Irj bátran ha kell segíteni vagy nem megy :)
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!