Miért nem használja az alagutat a törpehörim?
Figyelt kérdés
most kaptam egy ketrecet a hörimnek karácsonyra és az alagutat nem használja vagyis nem tud felmenni az emeletre mert teljesen vízszintes. Enni csak a ketrec falán megy fel de lefele meg már leugrik és félek hogy baja lesz :S hogyan tudnék neki segíteni hogy legalább lefele a csövön menjen?
ez az a ketrec csak én a házat le raktam az alomra és a kajás tálat raktam fel
2014. dec. 27. 15:00
1/5 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem...most akkor mi teljesen vízszintes?De egyébként szerintem úgy csalhatod bele hogy mondjuk beteszel az alagútba valami gyümölcsöt...Egy idő után biztosan megszokja...Egyébként fel tudja mérni ő hogy milyen magasról tud még leugorni úgyhogy szerintem ne aggódj...
2/5 A kérdező kommentje:
a cső az emeletnél vízszintes szinte teljesen és ott nem tud felmenni mert addig fel megy de meg is áll és inkább vissza fordul
2014. dec. 27. 16:21
3/5 anonim válasza:
Nem inkább függőleges?Most már értem amúgy csak ez a "vízszintes" zavart be...:)
4/5 anonim válasza:
Nekem sem egyből használta a csövet a hörim, de saját magától ment bele. Kíváncsi állatkák és előbb utóbb használni fogja. A leeséstől nem tudod megóvni, ezért nem is kell túl magas ketrec. Az én hörcsögöm 38ceni magasból zuhant nem egyszer és mindig felsziszentem, de neki meg se kottyant.
5/5 A kérdező kommentje:
jajj bocsi tényleg függőleges!! :D BOCSI :)
2014. dec. 27. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!