Hogy lehet a dzsungáriai törpehörcsögöt "hibernációból" felébreszteni?
Figyelt kérdés
Nem mozdul a dzsungáriai törpehörcsögöm és tudo m hogy ha szükséges lehibernálódnak. Nem tudom hogy meghalt vagy csak hibernálódott. Légyszi segísetek.2014. dec. 22. 19:26
1/8 anonim válasza:
Nekem három éve van dzsungáriai törpehörcsögöm, és még sosem "hibernálódott". Nem lehet, hogy alszik? Ha akárhogy is próbálod ébresztgetni, nem mozdul, gyanakodhatsz, hogy meghalt. Látatlanban nem tudom megállapítani, hívj állatorvost.
2/8 anonim válasza:
Tenyeredben melengeted. Akkor szoktak téli álomba szenderülni ha hidegnek érzik a levegőt.
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy alszik?! Amúgy pár tipp:
1.Szórj kaját a tálkájába
2.Ha arra nem ébred fel akkor emeld fel
Ha arra se akkor baj van. ://
4/8 anonim válasza:
Ha ki van hűlve és megmerevedett, akkor halott...
5/8 anonim válasza:
Dugd az ujjad a mellkasához és érezni fogod ha ver a szíve.
7/8 anonim válasza:
nem rip in peaces te agyalágyult,ha nem tudsz angolul akkor ne írj úgy REST IN PEACE az a RIP -.-
8/8 anonim válasza:
a rip in pieces egy új retardált internetes "szleng"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!