Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mivől itassam a hörimet?...

Mivől itassam a hörimet? Nemakrok venni itatót mert volt és eltört :S miből?

Figyelt kérdés
? :)
2010. febr. 2. 13:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: mandarint nem szabad adni, sőt, semmilyen citrusfélét mert kimarja a kis gyomrukat, olvass utána kérlek!!
2010. febr. 2. 13:55
 12/18 anonim ***** válasza:
joghurtos pohár félbevágva, beleraksz egy nagy kavicsot és a sarokba állítod. Vagy ha van tesód, a babateáscsésze is tökéletes, kis füles műanyag, de a kő fontos, vagy minden nap ki fogja önteni.
2010. febr. 2. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
adhatsz neki:ubit répát almát stb.de K betűset ne adj neki Pl:krumli,karalábé...
2010. febr. 2. 19:35
 14/18 anonim válasza:

nekem volt hörim!

és úgy adtam neki vizet hogy volt egy szívószál annak a végét be raktam az akváriumába és azt nyalogatta!!! :)

nagon cukik amikor isznak!!!! :) (speciel ez egy törpe höri volt deeeeeee talán másfajtáknál is jó)

2010. febr. 3. 13:45
 15/18 anonim válasza:
megint én!! azt ki hgytam hogy előtte vízbe volt a szívószál vége és az után raktam be neki!! :)
2010. febr. 3. 13:47
 16/18 A kérdező kommentje:

hát figyelj én adtam neki K betűst és álitolag felpuffad tőle de semmi bja nem volt azutánmár töbször is adtam neki. szval :D nekem semmi baja nincs tőle.

jójó.kipróbálom azt a szivoszálast :D köszönöm.h irtatok :)

2010. febr. 3. 14:15
 17/18 anonim válasza:

Önitatót vegyél neki!Az a legjobb..

Nekem most 5 hörcsögöm van egyáltalán nem innának egy sima kis tálkából.De az alma is kiváló neki..

Én tálkát nem ajánlok!

2010. febr. 3. 16:47
 18/18 A kérdező kommentje:
már vettem de az ellőtt tálkából ivoot. és ivott belőle. csak mindig belement a forgács :S
2010. febr. 6. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!