Hogy tudom ezt megakadályozni? FONTOS!
Ha egyszer letörne neki, akkor ha nem nagyon brutális a törés, tehát a foggyökér nem sérül meg, csak a fog törik le, akkor újra ki fog nőni a foga. Más a foga, mint az embernek, folyton nő, oda is kell figyelni rá, hogy nehogy túlnőjön neki.
Mást nem nagyon tehetsz, mint hogy a lehető leghamarabb kiveszed, amikor látod, hogy ki akar jönni, illetve minél több olyan dolgot adsz neki, amit rághat. Kaját, fogkoptatót, faágat (de a mérgezőkre figyelni kell).
Illetve mindig azt írtad, hogy kiviszed. Hová viszed ki?
Köszi,csak ugye nagyon szeretem és aggódtam érte!:)Köszi hogy megnyugtattatok!:)
Még csak ez lenne a kérdésem:
Szóval ugye bárányhimlős vagyok és rosszul vagyok,lázam van néha.Akkor nyugodtam benyúlhatok hozzá?:D
köszönöm!:)))Csak eddig olyan rossz volt csak nézni!:Shozá vagyok szokva a szeretgetéséhez!:33
És ha anyum nem engedi mert nagyon annak a híve hogy "NEM mert nehogy elkapjon valamit"?jó igaza van nehogy baja legyen,meg megértem hogy félti de ez nem egy olyan náthaféleség!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!