Az baj ha anyira szeretem a nyuszim hogy karácsonyi ajándékot vennék neki? és ha nem baj mit vegyek neki?
(a neten nem irnak semmit és mivel őt nem tudom megkérdezni)
és van valaki aki vesz a kisállatának ajándékot és szerintetek ez ciki?
Nem ciki, én is mindig veszek az állatkáimnak valamit. A kutyusnak valami különleges vaxsit, amit máskor nem vennék meg.
A 2 tengerimalacomnak meg Twizzy Farmot szoktam venni a Fressnapfban. Ez ilyen gyógynövényes, fűszernövényes, füves szénakeverék, kicsi csomag, kb. 125 g. Mivel csak csemegeként kapják sokáig elég. Több összetételben is van, malacoknál tuti nyerő. Adható nyusziknak is, szerintem a tiédnek is ízlene. :) Nagyon jó illatos, 600 Ft körül van egy csomag.
Olyan finomságot szoktam neki venni, amit egyébként ritkán kap. Pl ananász, cékla, petrezselyem, kapor, búzacsíra (saját termés), különlegesebb táp (belekeverve a normál tápba, vagy jutalomfalatként).
Idén új itatót is kap, mert a mostani már kicsit megviselt.
egyébként ti mind budapestiek vagytok mert én békéscsabai .
és köszönöm az új válaszokat és nagyon hasznosak voltak
különösen az első,a hetedik de leginkább gyevickie válaszai voltak a leg hasznosabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!