Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalaccal mit lehet...

Tengerimalaccal mit lehet játszani? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés

Úgy értem, mint ahogy a cicákkal és kutyákkal is szoktunk játszani (húzunk előtte mazdagot, botot dobálunk neki, h hozza vissza stb.)

A tengerimalacomat, ha kiveszem a terráriumából (naponta fél-1 órát), akkor tudok vele valamit játszani? Csak simogatni, ölelgetni szoktam esetleg egy könyvet fejjel lefelé kinyitva felállítok és abba tud bujkálni, az tetszik neki. Szóval hasonlókat tudna valaki mondani?

2010. jan. 30. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elég hülyeség ez a "játék":halállabirintus.

Nagyon gonoszok vagytok, nem s gonoszok, gyilkosszándékúak, hihetetlen, hogy ti ezeken jót rhögtök...

2010. febr. 5. 16:56
 12/14 A kérdező kommentje:
hát igen egyet értek veled!
2010. febr. 5. 17:28
 13/14 menich krisztina válasza:
Szerintem lehet vele játszani. Én nem Halál hanem sima labirintust csináltam. Végighúztam az úton a salátalevelet és a célba leeraktam. Élvezte.
2014. júl. 17. 16:42
 14/14 Kovács Christof válasza:
A harmadik vàlaszoló egy hülye gyökér, nem veszed észre hogy a kérdező azért kérdezi hogy mit tudna vele jàtszani mert szereti és szeretne foglalkozni a malackàjàval nem azér hogy fel gyujtsa stb....
2014. aug. 20. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!