Van egy kötülbelül 5 hónapos szíriai aranyhörcsögöm. Kaptam egy perzsa cicát ajándékba amit beszokattam a házba és azóta a hörcsögöm furcsán viselkedik?!
Válassz: vagy a macska marad vagy a hörcsög.
A macska ki fogja nyírni a hörcsögöt!
Add ajándékba valakinek a macskát vagy hörcsögöt ha szereted a hörcsögöd...
Nekem Dzsungáriai törpehörcsögöm van és néha áthozom apukámékhoz ahol van egy macska is. A cica örökké öt bámulja amikor ozg az emeleten vagy bárhol viszont a hörrcsög rá sem hederit. egyszer volt hogy nem figyeltem épp oda a hörcsög az emeleten volt a macska meg felágaskodott és ráfujt, de a hörcsögöm tovább evettt minha mi sem történt volna! szerintem összelehet öket szoktatni mondjuk a höri se harapottt megmikor betettem a kezemet macskaszaguan. Nagyon barátságos hörim van de szerintem nem biztos hogy döntened kell a két állat között. pl.: tarthatodöket külön szobában h a macska nem mehet be abba a szobába ahol a höri van, és közben ha benyulsz a hörihez akkor elötte mindig mosd meg a kezed , ujra etesd kézböl, és ujra épitsd fel vele szemben a kapcsolatot és a bizalmat! szite bizti hogy bevállik ráadásul a macskát is simán betanithatod hogy oda nem megy be ahol a höri van!
Sk Sikert!
Előző!
A hörcsög azért nem hederít a macskára mert nem ismeri azt a szót hogy halál, hogy félelem!
Ez nem azt jelenti hogy össze lehet szoktatni a macskával, mert a macskának meg táplálék a hörcsög és előbb-utóbb hozzáférhet a hörcsöghöz.
Nem ajánlom hogy a hörcsög élete kockára legyen téve egy hülye gazdi miatt mert nem érti a dolgokat.
A gazdi felelőssége hogy vigyázzon a hörcsögére.
Tehát vagy macska vagy hörcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!