Patkánynak lehet adni kutya vagy macskatápot?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 18:40
1/12 anonim válasza:
A patkány még a falat is kirágja, mindenevő. Szerintem tökéletes lesz neki.
2/12 Platypus válasza:
Nem. A patkány fehérjeszükséglete elég kicsi, ha túl sokat kap hajlamos lesz a mikoplazmára és büdös lesz. Takarmánypatkányoknak szoktak adni, mert a szoptatós anyáknak kell a sok fehérje és ott egyébként sem szempont az egészségük.
3/12 A kérdező kommentje:
ígyvan tehát akkor adhatok neki, gondolom a patkánynak még jobb az olcsó ócska kutyatáp amibe nincs olyan sok fehérje, meg magvat ennének mellé úgy is, tehát az a lényeg hogy nem fog belehalni, mert nem akarok olyan sokat költeni a kaja kajájára
2014. nov. 24. 20:05
4/12 Platypus válasza:
Nem, mert ebben az esetben szemét kajával elpocsékolod a fehérjekvótádat. Az a kevés fehérje ami kell az egészséges dolgokból kell hogy álljon, ami lehet tojás, sajt, lisztkukac vagy ilyesmik. Nem kutya és macskatáp, amiből az olcsó szó szerint élelmiszeripari hulladék.
5/12 anonim válasza:
A szobapatkanyokhoz nem ertek (gondolom valami olyasmirol van szo), de a hazipatkany a diot es a kukoricat eszi mint az orulet, hogy a dog vinne el :)
Szerintem adhatsz neki, biztos szereti. Ha van videki ismerosod, akkor kukoricat es toretlen diot, amennyi a patkinak eleg, szinte ingyen tudsz szerezni.
A kutya-/macskatap szerintem is hulladek, nalunk a cicak eszik, de csak azert, mert apu kiskorukban sajnos raszoktatta oket. Egyszer raszoknak, aztan kesobb mar alig akarnak mast megenni.
6/12 A kérdező kommentje:
persze most már tudom hogy lehet, a vadonban minden szart megesznek, a patkánynak áldás a kutyatáp
2014. nov. 27. 20:17
7/12 anonim válasza:
Kérdező, olyan sötét vagy, mint az éjszaka. Nem adhatsz a patkánynak kutya- vagy macskatápot, túl nagy a fehérjetartalma, emiatt megbetegszik.
8/12 A kérdező kommentje:
tudja az mennyit egyen belőle, mellé még fog kapni magot aztán gazdálkodja meg magának, hülye leszek venni neki ezeket a márkás drága szarokat, ne haljon éljen az a lényeg, meg szüljön sok kis patkányt akik a kígyó gyomrában végezhetik
2014. nov. 30. 21:27
9/12 A kérdező kommentje:
éhen*
2014. nov. 30. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!