Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a hörcsögömmel?...

Mit csináljak a hörcsögömmel? részletek lent

Figyelt kérdés
Mit csináljak ha a hörim kétszer akkorára nőtt mint amekkorán kaptam??? három hete van meg és adok neki enni és egyből megeszi komolyan hatalmasra nőtt nem tudom mit csináljak vele? !!

2014. nov. 23. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Milyen fajta hörcsög? Kicsiként kaptad? Mert akkor nőhet még, mire eléri a felnőtt méretét.

Ha fogalmad sincs ezekről, néhány adat:

A szíriai aranyhörcsög testhossza felnőtt korában 13–18 cm.

A dzsungáriai törpehörcsög felnőttként 6–11 cm, súlya legfeljebb 50 gramm.

Ezekhez képest is nagy a tiéd? Illetve, nem biztos, hogy azonnal megeszi a kaját, amit adsz neki, hanem csak elraktározza a pofazacskójába, ettől is tűnhet nagyobbnak. Az enyémen kipróbáltam, addig adtam neki, míg teljesen telerakta a pofáját, hát majdnem kétszer akkora lett. De azt nem nyeli le, hanem elrakja a rejtekhelyére, pl. beássa a forgács alá, azért nem látod.

2014. nov. 23. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösziii :)
2014. dec. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!