Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » SOS Szerintetek fiú vagy lány...

SOS Szerintetek fiú vagy lány törpe nyulam legyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék nyulat de fiú legyen vagy lány mert én a lánnyal az a baj h ívartalanítani kell ami kur va drága(ILYENKOR JÖNNEK A NEGATIV PI CSA KOMMIK H AKKOR NE TARSD STB...NEM KÉREK BELÖLE HA VAN NEM VESZEM FEL) Na hogy akkor a fiúval lenne valami gond én egy ilyeen nyuszira gondoltam:.Feér is foltos fekete a szeme sajna képet nem tudtam küldeni? Hol lehet ilyesmi nyuszit kapni Miskolc Avas környékén vagy Németország Freisingben Is milyen neve legyen ha fiú ha lány válaszokat sokat előre is köszke SOS
2014. nov. 20. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkét nemet célszerű ivartalanítani, ha a hormonok túlságosan átveszik az irányítást.

Nekem bak nyuszim van, ő nagyon agresszív lett, anyumnak szintén bakja van, ő mindent pisivel jelöl, és folyamatosan a labdájával él szerelmi életet, decemberben szabadítják meg a golyóitól.

A műtét 15 ezer volt.

Szóval azt mondom, hogy ne a neme alapján dönts, hanem azt vidd haza, amelyikbe beleszeretsz.

[link]

2014. nov. 21. 07:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre egy rendes koment mindegyik komi egy fa sz már BOCSÁNAT :( ): :)
2014. nov. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!